BAŞKAN TUTUK, FATİH CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Fatih caddesi esnafını dükkânlarında ziyaret ederek, ‘hayırlı işler bol kazançlar’ temennisine bulundu.
Göreve geldiğinden beri Yalova halkı için itina ile çalışan ve üreten Mustafa Tutuk, sosyal belediyecilik anlayışı ile birlikte her kesimden vatandaşın takdirini topluyor. Başkan Tutuk, sık sık vatandaşla bir araya gelerek Yalova’ya hizmet için gerekli istişarelerde bulunmayı ihmal etmiyor. Son olarak Fatih Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Tutuk’a AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Başkan Tutuk, “Şehir ekonomisine katkı sağlayan kıymetli esnafımız bizim için çok değerli. Biz her zaman esnafımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Bu doğrultuda adımlarımızı atıyoruz. Fatih Caddesin’de yaptığımız ışıklandırmadan ve yağmur yağdığında yollarda oluşan problemlere getirdiğimiz çözüm karşısında esnafımızın beğenisini ve desteğini almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Şehrimizin sorunlarına her daim dikkate alarak çözüm üreten belediyecilik anlayışıyla sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mustafa Tutuk, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerinin de istek ve taleplerini dinleyerek, hal hatır sormayı ihmal etmedi. “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Tutuk, “Esnaf gezilerimize devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN TUTUK, FATİH CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin