1. Haberler
  2. Genel
  3. Akşener; Bir Gazeteciden Haber Kaynağı Sorulmaz Ama..

Akşener; Bir Gazeteciden Haber Kaynağı Sorulmaz Ama..

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve Kılıçdaroğlu’na ‘yerel seçimlere girmeyeceğine dair güvence verdiği’ iddiasıyla ilgili konuştu. ‘Sayın Kılıçdaroğlu ile ne dolaylı ne dolaysız ne telefonla ne de arada birileri aracılığıyla hiçbir irtibatım olmadı’ dedi.

Gazeteci Gürkan Hacır yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gündemi sarsacak bir teklif yaptığını ve İYİ Parti’nin “Yerel Seçimlere girmeyeceği güvencesini” verdiğini iddia etmişti. Bu iddiaya Akşener’den yanıt geldi. ‘Kesinlikle böyle bir şey yok’ dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla en son İYİ Parti kurulmadan önce Ramazan ayında iftarda bir araya geldiklerini söyledi, ‘Kılıçdaroğlu ile ne dolaylı ne dolaysız ne telefonla ne de arada birileri aracılığıyla hiçbir irtibatım olmadı’ dedi.

Akşener sözlerine şöyle devam ett: ”Gürkan Hacır kesin bilgi diye söylemiş,bir gazeteciden haber kaynağını öğrenme talebim olamaz benim ama o bilgi kaynağını doğru kontrol etmesi lazım.’

Akşener; Bir Gazeteciden Haber Kaynağı Sorulmaz Ama..
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!