1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Muharrem İnce,Biz Bin Yıldır Bu Topraklarda Zulme Hayır Diyoruz.

Muharrem İnce,Biz Bin Yıldır Bu Topraklarda Zulme Hayır Diyoruz.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, halk oylamasına ilişkin, “Biz, bin yıldır bu topraklarda zulme hayır dedik, baskıya hayır dedik, umutsuzluğa hayır dedik, çaresizliğe hayır dedik, açlığa hayır dedik, onun için hayır diyoruz. Özgürlük için demokrasi için hayır diyoruz.” dedi.

Partisinin Düzce İl Teşkilatınca Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Milletvekili İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Almanya ile kavgasının, oradaki vatandaşlara zarar vereceğini iddia ederek, “Almanya ile AKP arasında bir kavga çıkarsa emin olun ki biz AKP’nin yanında oluruz, Türk hükümetinin yanında oluruz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz hükümetimizi destekleriz.” şeklinde konuştu.

Kasım ayında seçim olacağını iddia eden İnce, “Çok seviyorsan Recep Tayyip Erdoğan’ı gider verirsin AK Parti’ye, çok seviyorsan Kemal Kılıçdaroğlu’nu gider verirsin CHP’ye, çok seviyorsan Bahçeli’yi gider verirsin MHP’ye. Ama bu başka, bunun telafisi yok.” ifadelerini kullandı.

Halk oylamasında neden “hayır” dediklerini açıklayan İnce, “Biz, bin yıldır bu topraklarda zulme hayır dedik, baskıya hayır dedik, umutsuzluğa hayır dedik, çaresizliğe hayır dedik, açlığa hayır dedik, onun için ‘hayır’ diyoruz. Özgürlük için demokrasi için ‘hayır’ diyoruz.” diye konuştu.

Muharrem İnce,Biz Bin Yıldır Bu Topraklarda Zulme Hayır Diyoruz.
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!