1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9tem.iftar.çiftlik

Çiftlikköy Belediyesi personeli, Mokamp’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ev sahipliğini yaptığı geleneksel iftar yemeğine Başkan Yardımcıları Yavuz Akgün ve Abdurrahim Solmaz’ın yanı sıra belediye birim müdürleri ve tüm birimlerin çalışanları da aileleriyle birlikte iştirak etti.

Yüzlerce kişinin yer aldığı iftar yemeği öncesinde Başkan Silpagar tek tek masaları dolaşarak çalışanları ve ailelerine hoşgeldiniz dedi ve katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. İftar yemeği sonrasında belediye çalışanlarından Ferhat Sarıyıldız, ekibiyle birlikte sahnede mini bir konser verdi. Sarıyıldız’ın şarkılarına Temizlik İşleri Müdürü Engin Çağlayan da ‘Kara Tren’ adlı türküyü sahnede seslendirerek katıldı. Başkan Silpagar’ın da sahnede bir türkü seslendirdiği gece, Çiftlikköy Belediyesi 2.Şehr-i Ramazan Şenlikleri etkinliklerinden Karagöz ve Hacivat gösterisi ile son buldu.

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!