1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. BİVED’İN RAMAZAN YARDIMLARI SÜRÜYOR

BİVED’İN RAMAZAN YARDIMLARI SÜRÜYOR

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6tem.bived

Biz De Varız Engelliler Derneği bir yandan evlerinden çıkamayacak durumdaki engellilere ev ziyaretlerinde bulunarak ramazan yardımlarını evlerine ulaştırırken diğer yandan ise dernek merkezinde erzak ve erzak kartı yardım dağıtımlarını sürdürüyor.

BİVED Genel Başkanı Ergül DAĞCI yaptığı açıklamada Yalova halkının yardımları ile her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce engelli vatandaşa ramazanın bereketini ve sıcaklığını ulaştırdıklarını belirtirken. Yalova halkının her birinin bu konudaki duyarlılığının kendilerini derinden etkilediğini söyledi.

Evlerinde ve toplumda binbir güçlükle yaşama ve varolma savaşı veren engelliler ve ailelerini mutlu bireyler haline getirmeye çalıştıklarını; Bunun yürek, emek ve sabır işi olduğunu söyleyen Ergül DAĞCI bir engellinin gözlerinde gördükleri en küçük tebessümün bile tüm çabalara değdiğini, bu kutsal ayda onlara ufacık bir hatırlanmanın bile dünyaları bağışlamakla eşdeğer olduğunu bununda kendileri için en önemli hazine olduğunu belirtti.

Ramazan yardımlarının ay boyunca süreceğini açıklayan Ergül DAĞCI. Hedeflerinin Yalovada çalınmayan engelli ve yoksul kapısı bırakmamak ve ramazanın sıcaklığını ve bereketini her ailenin yaşamasını sağlamak olduğunu söylerken kendilerine bu konuda destek olan çeşitli kurum, kuruluş ve vatandaşlara da katkılarından dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

BİVED’İN RAMAZAN YARDIMLARI SÜRÜYOR
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!