1. Haberler
  2. Yalova
  3. YEŞİLAY GENÇLERİ VE AİLELERİ SÖYLEŞİDE BULUŞTURUYOR.

YEŞİLAY GENÇLERİ VE AİLELERİ SÖYLEŞİDE BULUŞTURUYOR.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

yesilay

 

 
 
 Yeşilay Yalova Cemiyeti 16 Aralık Cuma günü saat 14:00 te Yalova Halk Eğitim Konferans Salonunda  eski radyocu Erdem Uygan’ ı misafir edecek. Yeşilay cemiyetinin “Yeşil Sahne Söyleşisi ‘’ proje kapsamında Bağımlılık çeşitleri ve Kişisel Gelişim konularında söyleşi gerçekleştirilecek.
 
Yeşilay’ın bu projesine genç ve ailelerin katılımları bekleniyor. Söyleşide üniversite Kulübü ve gençlik komisyonu aktif görev üstlenerek katılımı sağlayacak. Yeşilay 2016 yılında ilk büyük programını gerçekleştiriyor. Bu programda bağımlılık çeşitlerindeki artışa dikkat çekilecek. Ailelerin ve gençliğin boş zamanlarını değerlendirmede ışık tutacak açıklamalar bekleniyor. 
 
Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın STK’ ları, gençleri ve tüm halkı Söyleşiye davet ediyor.   
 

YEŞİLAY GENÇLERİ VE AİLELERİ SÖYLEŞİDE BULUŞTURUYOR.
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!