YTSO’da yapılan kadın girişimciler kurulu ve genç girişimciler kurulu seçimlerinde yapılan ‘ayak oyunları’na ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Sercan Şık’a tepki gösteren Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği yönetimi açıklamalarda bulundu.
YADGİD açıklamasında “YTSO’da kirli oyunların karşısında olacağız” dedi.
Açıklamanın devamında;
“Yalova Ticaret ve Sanayi Odasında geçtiğimiz hafta planlanan Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Komiteler seçiminde birilerinin kendi menfaatleri çerçevesinde Ticaret Odasını işlevsiz hale getirecek planlar, oyunlar kurarak Yalovamıza yakışmayacak tekçi ziyniyetle yönetim kurulu oluşturma çabaları seçimleri lekelemiştir.
Bu tekçi zihniyet ve Yalova’nın mozaik yapısına uymayan farklı kesimleri ötekileştirme çabası içerisinde olan başta YTSO yönetim kurulu başkan yardımcısı Sercan Şık olmak üzere bilmelilerdir ki ;
bizler Yalova’ya hizmet vermiş gerçek Yalovalılar olarak konunun takipçisi olacağımızı ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının daha geniş yelpazede temsiliyet alanıyla birlikte her kesimin yer aldığı bir yapı haline gelmesini sağlamak amacıyla konunun takipçisi olduğumuzun bilinmesini isteriz.” dedi.



