1. Haberler
  2. Yalova
  3. BAŞKAN TUTUK ESNAFIN YANINDA

BAŞKAN TUTUK ESNAFIN YANINDA

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova esnafıyla bir araya gelip, sorunları ve önerileri ilk ağızdan dinlemeye özen gösteren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Hafta sonunu Sefabey Caddesi esnafına ayıran Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, esnafa bol kazançlar dileklerinde bulundu.

Sefabey Caddesi esnafıyla buluşan Başkan Tutuk, şikayet ve önerileri dikkate aldığını belirtti. “Yalova’mızın kıymetli esnaflarını her zaman yanındayız” diyen Başkan Tutuk, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnafımız ile fikir alışverişinde bulunup şehrimize yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Halkımız ile birebir diyaloglara önem veriyoruz. Çünkü bizim tespitlerimizin yanı sıra esnafımızın öneri ve talepleri, bizlere izleyeceğimiz yolda önemli adımlar atmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TUTUK ESNAFIN YANINDA
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!