1. Haberler
  2. Spor
  3. ALİ DEMİRHAN’LI ERZURUMSPOR ŞAMPİYON OLDU.

ALİ DEMİRHAN’LI ERZURUMSPOR ŞAMPİYON OLDU.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
alidemirhan
 
 
İş ve siyaet çevresinin yakından tanıdığı Av.Ali Demirhan bir süre önce Erzurumspor Başkanı olmuştu.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Erzurumspor’a şampiyonluk sözü veren Demirhan dün oynanan Tire 1922 Spor -BB Erzurumspor maçını da kazanınca sözünü lig bitimine 1 hafta kala tutmuş oldu.
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta deplasmanda İzmir ekibi Tire 1922 Spor’u 1-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden BB Erzurumspor takımı, havalimanında mehter ekibi ve taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. 
 
İzmir’de oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikte Erzurum’da şampiyonluk coşkusu yaşandı. Şampiyon olarak bir üst lige çıkmaya hak kazanan BB Erzurumspor takımı gece saatlerinde özel uçakla Erzurum’a geldi. Erzurum Havalimanı’nda takım oyuncu ve yönetim kadrosunu binlerce Erzurumlu karşıladı. Karşılama merasiminde mehteran ekibi gösteri yaparak taraftarları coşturdu.
 
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, verdikleri sözü yerine getirerek Erzurum’a şampiyonluk sevinci yaşattıkların ifade etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de çok mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi.
Gelecek sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan BB Erzurumspor kafilesi yüzlerce araç konvoyu eşliğinde havalimanından ayrılarak tesislere gitti.

ALİ DEMİRHAN’LI ERZURUMSPOR ŞAMPİYON OLDU.
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!