1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. KURTULUŞ KONSERLERİ BURAY İLE DEVAM ETTİ

KURTULUŞ KONSERLERİ BURAY İLE DEVAM ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümü etkinlikleri Buray konseriyle devam etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konseri Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk eşi Gökşen Şahin Tutuk, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahaddin Erbay, Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu, Belediye Meclis Üyesi Adnan Kırtay, Gazeteci-Yazar Sevda Türküsev ile birlikte binlerce Yalovalı vatandaş izledi.

Birbirinden güzel eserlerini Yalovalılar için seslendiren ve sahnedeki enerjisiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşatan Buray’ın seslendirdiği şarkılara Yalovalılar da eşlik etti. Konser öncesi Başkan Tutuk, konsere gelen gençlerin arasında gezerek gençlerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında böyle bir unutulmaz geceyi yaşattığı için sanatçı Buray’a teşekkür eden Başkan Tutuk; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümünde bizlere bu toprakları kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Siz değerli hemşerilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, bu güzel gecede bizlerle beraber olan değerli sanatçı Buray’a ve alanı dolduran tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Mustafa Tutuk’un konuşmanın ardından eşi Gökşen Şahin Tutuk ile birlikte sanatçı Buray’a günün anısına plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Konser Öncesi Madalya ve Kupalarını Aldılar

Buray konseri öncesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası’nda turnuva sorumluları Yalova Belediyesi Spor Koordinatörü Sefa Demir, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz başta olmak üzere branşlardan sorumlu teknik ekibe, başarı elde eden takım ve sporculara Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk tarafından kupaları, madalyaları ve hediyelerini takdim edildi. Turnuvaya emeği olan herkese teşekkür eden Başkan Tutuk, törenin ardından tüm sporcular ve turnuvaya emeği olanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KURTULUŞ KONSERLERİ BURAY İLE DEVAM ETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin