1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Çabuk İnanan Kolay Kandırılır

Çabuk İnanan Kolay Kandırılır

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bizi etkileyen çoğu şeyi çoğu zaman fark etmiyoruz veya alışıyoruz böylece fark etmemeye de başlıyoruz. Onay verdiğimiz her şey için gerçekten ikna oluyor muyuz ? Günlük Hayatta verdiğimiz kararların arkasında bu kararları etkileyen sebepler nasıl ve kimler tarafından yönlendiriliyor ?
Kendi algısını yönetemeyenlerin algısı başkaları tarafından mutlaka yönetiliyor.
Şunun farkında olmalıyız ki aynı topluluk içinde bulunduğumuz insanlarla ortak paylaşımlarımız ve zevklerimiz bir olsa bile aynı fikirlerde uzlaşmak zorunda değiliz hatta uzlaşmaya çalışmak zorunda da değiliz. Topluluklardaki insanların birbirlerini sevmelerinin sonucu aynı kararı vermek zorunda hissetmek olmamalı bu, yeni fikirlerin oluşmasına ve yeni kararların alınmasına da engel olabilir. Basit olarak ” İnanmak ” ve ” Farkında olmak ” iki kavramın bilincinde olmayı hiç aklımızdan çıkartmamalıyız öyleyse. Bystander etkisi der ki ” Yaşadığın devrin kölesi olma diye çalışan o kadar çok bilim insanı var ki , yapman gereken tek şey okumak,anlamak ; bir tarikat liderine inanmak değil.

Çabuk İnanan Kolay Kandırılır
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin