1. Haberler
  2. Yalova
  3. YAZIN AŞIRI SICAK,KIŞIN İSE BUZ GİBİ..!!

YAZIN AŞIRI SICAK,KIŞIN İSE BUZ GİBİ..!!

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

merkezcamiiyalova

Yalova’nın Merkez Camii olarak bilinen ve ilin göbeğinde ki camiide tüm imkanların olmasına rağmen ısıtma ve soğutma sistemlerinin çalıştırılmamasına cami cemaati tepkili.

Yalova Merkez Camii’nin yerden ısıtma sistemlerinin,klima ve doğalgazının olduğunu belirten cemaat,yazın aşırı sıcakta klimaların çalıştırılmamasına,hatta geçen Ramazan ayında bu şikayetlerini dile getirmelerine rağmen kilimaların çalıştırılmadığını ve bunaltıcı sıcakta ibadet etmek zorunda kaldıklarını söylediler.Kış aylarının gelmesi ve hvaların soğumasıyla,yine Merkez Camii’nin yerden ısıtma,doğalgaz ve klimalarının Cuma ve vakit namazlarında çalıştırılmadığını,camiiye ibadete gelen özellikle yaşlıların çok zahmet çektiklerini ifade ettiler.

Vatandaşlar Yalova’ya yeni atanan Müftü Turgut AÇARİ’nin konuyla ilgilenmesini ve var olan sistemlerin hayata geçirilmesini talep ettiler.Ayrıca Yaşatma ve Derneğinin cemaatten topladıkları para ile bu giderleri karşılamakla yükümlü olduğunu,daha insanca şartlarda ibadet edebilme haklarının gerekli kurumlar tarafından sağlanmasını istediler.

YAZIN AŞIRI SICAK,KIŞIN İSE BUZ GİBİ..!!
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin