1. Haberler
  2. Yalova
  3. PAŞAKENT MEZARLIĞI GENİŞLETİLİYOR

PAŞAKENT MEZARLIĞI GENİŞLETİLİYOR

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediyesi tarafından Paşakent Mezarlığı’ndaki yeni mezarlık alanlarını genişletme çalışmalarında sona gelindi. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Paşakent Mezarlığı’nı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  

Yalova Şehir Mezarlığı ile Paşakent Mezarlığı’nın bakım ve onarımı kapsamında hummalı bir çalışma sergileyen Yalova Belediyesi, Paşakent Mezarlığı’nda yapımı devam eden yeni mezarlık alanındaki inşa çalışmalarında da sona geldi. Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay ile Paşakent Mezarlığı’nı ziyaret ederek Mezarlıklar Müdürü Muhammed Öztürk’ten yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

Tutuk, “Yalova’nın 25 yıllık mezarlık ihtiyacını karşılayacak” 

Başkan Tutuk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Mezar yeri bulma konusunda vatandaşların ilerleyen yıllarda sorun yaşamamaları amacıyla başlattığımız çalışma; yaklaşık 41 bin metrekare alanda yürütülüyor. Bu alanda 4800 kişi kapasitesi sağlayacak çalışmanın akabinde 252 dönümlük alanda da çalışmalara devam ederek şehrin en az 25 yıllık mezar ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda mevcut mezarlık alanına ilave olarak 34 bin metrekare alanı daha kazandırma çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. 

PAŞAKENT MEZARLIĞI GENİŞLETİLİYOR
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin