“TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova’da bulunan Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OPET’e ait olan proje kapsamında çeşitli sosyal sorumluluk kampanyaları düzenledi.

Etkinliklerine uygulama otelinde veli, öğrenci, öğretmen, Tema Vakfı, Yalova belediyesi ve Millet bahçesi sakinleri ile çeşitli sosyal toplum kuruluşlarının katılımıyla bir “Proje tanıtımı” yapıldı.

Okul içi tüm birimlerin temizliği ile okulun bulunduğu Millet caddesinin temizliğinden başlayarak, Öğrencilerini tüm riskleri ortadan kaldırarak sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunmayı, atıklarını ayrıştırmayı ve bunu alışkanlık haline getirmeyi amaçlayan ayrıca geri dönüşüme kazandırılması ve atıklardan yeni ürünlerin oluşturulmasına katkı sağlayacak. atölye çalışmaları ile çevre koruma, doğal kaynakların kullanılmasına kadar sürdürülebilir temiz bir dünya için sayısız etkinlikler düzenlenmiş ve yeni etkinliklerde düzenlemeye devam ediyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin