Yalova Gençlik ve Spor İl müdürlüğü tarafından düzenlenen programlar bugün itibariyle başladı. Yalova sokaklarında; çocuklar, gençler ve Yalovalılar Türk Bayrakları eşliğinde Stadyum caddesinden başlayan Gençlik yürüyüşüne katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayram için 15-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan programlarla birçok etkinliğin gerçekleşeceği Gençlik Haftası coşkuyla kutlanmaya başladı.
15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 11.00’de Engelsiz Kafe’de açılan Gençlik Merkezi Resim Sergisi ile başlamış olan program saat 18.00’de Gençlik Yürüyüşü ile devam etti. Stadyum caddesinden başlayan yürüyüş 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ın katılımı ile çelenk sunum töreni gerçekleştirdi.




