featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ilçe meydanında kurduğu stand, yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Başta yangın felaketi olmak üzere, deprem ve sel gibi birçok doğal afete karşı insanımızı ve tüm canlıları koruyup onlara siper olan tüm itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun” dedi. 

“BÖLGENİN EN BÜYÜK 2.FİLOSUYUZ” 

Başkan Silpagar, 29 itfaiyeci ile 3 vardiyada 7/24 hizmet veren Çiftlikköy İtfaiyesi’nin 7 itfaiye aracı ile bölgenin en büyük ikinci filosu olduğunu belirterek, “İlçemizde ve mücavir alanlarımızdan geçen otoyollarda can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hiçbir tehlikeden kaçınmayan değerli itfaiye çalışanlarımıza, gerçekleştirdikleri bu güzel etkinlikler nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 

ÇİFTLİKKÖY İTFAİYECİLERİNİN STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

Standta Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün yangın, trafik kazası, hayvan kurtarma, sel ve su baskınları, kapalı-kısıtlı alan ve yüksekte arama kurtarma çalışmalarında kullanılan alet, ekipman ve malzemelerinin itfaiye personelleri tarafından tanıtımı yapıldı. Her yaştan çocuklar, itfaiyecilerle hatıra fotoğrafları çekilirken, itfaiyeciler de standı ziyaret edenlere yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 

0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin