featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte merkez kapalı pazar yeri esnafını ziyaret etti.  

Başkan Vekili Tutuk, İl Başkanı Bağatar ile esnafın talep ve önerilerini dinledi. İlgili birimlere gerekli talimatları verdi.  

Esnafla zaman zaman bir araya geldiklerini belirten Başkan Vekili Tutuk, “Vatandaşlarımızın meyve, sebze ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan esnafımızı İl Başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Hem talep ve önerilerini dinledik hem de sıcak çaylarını içtik. Bizlere yöneltmiş oldukları talep ve önerilerin çözümü için ilgili arkadaşlarımıza anında talimatlarımızı verdik. Bu tür ziyaretlerimizi gerçekleştirerek esnafımızın her konuda yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri ilgi için tüm esnafımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi. 

 

0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!