featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Yalova’nın Armutlu ilçesine geldi. AK Parti İlçe Başkanlığını ve belediyeyi ziyaret eden Yıldırım’a AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ile Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’ta eşlik etti. 

İl Başkanı Bağatar ve Başkan Vekili Tutuk ile Yalova üzerine detaylı bir görüşme gerçekleştiren Binali Yıldırım’a ikili bilgiler verdi. Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi’nde 2,5 yılda yapılan çalışmaları Yıldırım’a aktararak, devam eden projeleri anlattı. 

Yalova’yı yakından takip ettiğini belirten Yıldırım, AK Belediyeciliğe kavuşan Yalova’da kısa sürede önemli işlere imza atıldığını dile getirdi.  

Binali Yıldırım, İlçe Başkanlığı ve belediye ziyareti sonrasında esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla görüştü. 

0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin