1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. TAHSİN BECAN’IN ATATÜRK’ÜN VEFAT YILDÖNÜMÜ MESAJI

TAHSİN BECAN’IN ATATÜRK’ÜN VEFAT YILDÖNÜMÜ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

becann

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Atatürk’ün öncülük ettiği istiklal mücadelesiyle, ilke ve inkılâplarıyla sadece bizim ‘büyük kahramanımız’ olarak kalmadığını, bütün milletler için de örnek olduğunu dile getirdi. 
 
Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk’ün milletinin gönlünde ebediyen yaşayacağını belirten Becan “Millet olarak bizlere düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurmuş olduğu Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak ortak sorumluluğumuz olmalıdır. Ülkemizi, hedef olarak göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TAHSİN BECAN’IN ATATÜRK’ÜN VEFAT YILDÖNÜMÜ MESAJI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin