İl Emniyet Müdürü Salih GÖZÜM’ün başkanlığında, İl geneli okullarda yapılan toplantılar neticesinde alınan kararlar doğrultusunda öğrencilerin kademeli olarak İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret etmesi ve Polis Mesleği tanıtımı etkinliği düzenleniyor.
Düzenlenen etkinlik kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ettiler.
Etkinlik sırasında Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi), Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Tim motorize ekipleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü motorize ekipleri, öğrencilere görevli personeller tarafından tanıtıldı.
İl Emniyet Müdürü Salih GÖZÜM makamında öğrencileri ağırlayarak karşılıklı sohbet sonrasında hediyelerini takdim etti.
İl Emniyet Müdürlüğünün servis araçlarıyla öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına sevki sağlandı.
