1. Haberler
  2. Spor
  3. SABAH SPORU START ALDI..

SABAH SPORU START ALDI..

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başlıksız 1

Bayanlara Sabah Sporu Start Aldı

Bahçelievler Mahallesi Umut Merkezi önünde her sabah saat 08:00’de bulaşarak sabah yürüyüşü yapacak olan bayanlara yönelik organizasyon 5 Ekim Pazartesi günü yapılan ilk etkinlikle start aldı. Umut Merkezi spor öğretmenleri eşliğinde gerçekleşecek olan etkinlik öncesinde Yalova Belediyesi Sağlık İşleri Birimi çalışanları tarafından bayanlar sağlık kontrolünden geçirildi.

İlk yürüyüş öncesinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’da Umut Merkezi önüne gelerek yürüyüşe katılacak bayanlarla sohbet etti. Umut Merkezlerindeki spor aktivitelerinin de kısa süre içeresinde yeniden tam randımanlı olarak başlayacağını belirten Başkan Salman, “Detaylı bilgiyi Umut Merkezlerimizden alabilirsiniz” dedi.  Her gün düzenlenecek olan sabah yürüyüşlerinin ilkine Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner ile birlikte Başkan Salman’ın eşi Dilek Salman’da katıldı.

SABAH SPORU START ALDI..
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!