1. Haberler
  2. Güncel
  3. 2.500 METRE KANALİZASYON HATTI YAPILIYOR

2.500 METRE KANALİZASYON HATTI YAPILIYOR

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Dere Mahallesi Doğanbey Sokakta kanalizasyon altyapı yenileme çalışmasına başladı.

Dere Mahallesi ile Bağlarbaşı Mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm alanında artacak olan nüfus yoğunluğu düşünülerek yapılan çalışmalar Ziver Tüzel Caddesi, Doğanbey Sokak ve Vatan Caddesi güzergâhlarında devam edecek.

Yapılan altyapı çalışması hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Mevcut altyapıda yer alan 200’lük boruların yerine yeni döşenmeye başlayan 300, 400 ve 600’lük borularla yenileniyor. Ayrıca ek olarak aynı ölçülerde borular döşüyoruz. Bu bölgemiz hem artan nüfus yapısıyla ve kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla nüfus yoğunluğundan dolayı altyapı yetersiz kalacaktı. Yapmış olduğumuz 2 bin 500’lük altyapı kanalizasyon çalışmasıyla altyapımızda oluşabilecek problemlerinde önüne geçmiş olacağız” dediler.

2.500 METRE KANALİZASYON HATTI YAPILIYOR
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Yalova Atakent Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin